Partners

Voor de verkoop van onze geschenken en kerstpakketten zijn wij voor een deel aangewezen op ons uitgebreide netwerk van partners. Deze dragen bijvoorbeeld zorg voor het verpakken van onze pakketten en het marketen en distribueren ervan. De keuze voor onze partners hebben wij weloverwogen gemaakt, waarbij de eigenschappen professionaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid de grootse rol hebben gespeeld.

Sociale werkplaats Felua Groep (Partner in verpakking en handling)

Wij zijn een maatschappelijke onderneming in de regio Apeldoorn. Onze doelstelling is mensen met een afstand tot werk te begeleiden naar zo regulier mogelijk werk, binnen en buiten de onderneming. Wij dragen zorg voor het verpakken van de pakketten van Fair ’n Square. Wij zijn erg enthousiast over deze opdracht en bieden hiermee een goede werkinvulling voor onze medewerkers.

www.felua-groep.nl

Tuyu (partner in Relatiegeschenken)

Tuyu en Fair 'n Square hebben elkaar gevonden in zowel de filosofie als de achtergrond achter de bijzondere geschenken. We zijn een samenwerking aangegaan, waarbij Fair ’n Square samen met Tuyu in staat is om bijzondere geschenken te leveren of zelfs volledig op maat te ontwikkelen.

www.tuyu.nl

The Story of Brent (Partner in marketing & communicatie)

The Story of Brent staat voor marketingcommunicatie zonder poespas; van strategie tot ontwerp, zowel on- als offline. Ook wij voelen ons bijzonder aangesproken door pakkende filosofie achter het concept van Fair ’n Square en hebben met veel plezier meegebouwd aan dit initiatief.

www.thestoryofbrent.nl

Quality Works

Quality Works is verantwoordelijk voor de bouw van deze website. Vooral de professionaliteit en flexibiliteit zijn een verademing gebleken in onze samenwerking. De transparante werkwijze past daarbij goed bij hoe we zelf werken. Een aanbeveling waard!

www.qualityworks.eu

Valid Express (Partner in Transport)

Valid Express is in 1999 opgericht door Nicolette Mak. Haar invalide broer kon geen baan vinden en dat was de aanleiding om een koeriersdienst op te zetten waardoor chronisch zieken en fysiek gehandicapten uit de uitkeringssfeer werden geholpen en gehouden. Inmiddels werken er veertig mensen bij Valid Express. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag/Rotterdam en Utrecht. Met zeshonderd klanten. Valid Express gelooft in een wereld die haar verantwoordelijkheid neemt. Waar mensen met een lastig lichaam en het bedrijfsleven mogelijkheden zien, in plaats van beperkingen. Fair 'n Square is er trots op dat onze pakketten door Valid Express vervoerd worden. www.validexpress.nl