Kerstpakketten op maat

Fair ‘n Square heeft een uitgebreid assortiment aan duurzame en Fair Trade geschenken, waaruit je zelf je unieke kerstpakket kunt samenstellen. Je kunt kiezen uit de artikelen die ook onderdeel uitmaken van onze kant en klare kerstpakketten en/of ons uitgebreide assortiment relatiegeschenken.

Maar...de op maat mogelijkheden zijn veel groter.

Zo kunnen we bijvoorbeeld speciaal voor jouw bedrijf een eigen Fairmail kerstkaart of een geschenk op maat ontwikkelen.Wil je de producten echt zien en voelen of wil je meer advies over de mogelijkheden? Maak dan een afspraak om een kijkje te nemen in onze showroom. Onder het genot van een lekker kopje Fair Trade koffie laten we je graag ons assortiment zien.

Zelf pakketten samenstellen?

Maak zelf een keuze uit onze geschenken met een bijzonder verhaal. In principe zijn er geen grenzen aan de combinatiemogelijkheden!

 

Op maat gemaakte dozen?

Het is ook mogenlijk op maat een geschenkdoos voor je bedrijf te laten ontwerpen. Indien gewenst kunnen wij alle producten zelfs voorzien van je eigen bedrijfslogo. Zo wordt het pakket wel heel erg persoonlijk!

Eigen geschenk toevoegen?

Wil je een eigen geschenk toevoegen aan het pakket? Wij verpakken het graag voor je mee!

Op maat gefotografeerde Fairmail kerstkaart van je bedrijf laten maken?

Fairmail kerstkaarten worden gemaakt door kansarme tieners uit Peru. Op verzoek kunnen wij speciaal voor jouw bedrijf een serie foto's in een specifiek thema laten schieten. Wij kunnen hierop zelfs het logo van je bedrijf laten meedrukken. Een persoonlijk maatwerk geschenk met een erg goed verhaal!

 

Bel 020-6175768 en vraag naar de uitgebreide mogelijkheden! Wij denken graag met je mee!