Alle kerstpakketten op een rijtje

Op deze pagina vind je een overzicht van onze duurzame kant-en-klaar kerstpakketten. Alle pakketten hebben een bijzonder thema en worden geleverd in een modern vormgegeven, 100% duurzame verpakking. Het inspirerende verhaal achter elk product wordt verteld op de Fair ’n Square labelkaart.  Zo vormt het kerstpakket zelf een doos vol bijzondere verhalen.

Wereldse Inspiratie pakket

Wereldse Inspiratie pakket

Deze zes inspirerende geschenken laten zien hoe eenvoudig je een bijdrage kan leveren aan een betere wereld. Lees over de grote inspirators van onze tijd in het boek Helden. Help alleenstaande vrouwen met hun koekjesfabriek en kansarme kids met hun fotoproject.

Prijs: € 69,00 (excl. BTW) Lees meer over dit pakket »

Pakketje Oprechte Liefde

Pakketje Oprechte Liefde

Een klein maar fijn pakket voor een heerlijk romantisch avondje. Verwen jezelf en je partner met heerlijke wijn en chocola en geniet van de wonderbaarlijke DVD Oceans en de verrassende massage bar van Lush.

Prijs: € 29,00 (excl. BTW) Lees meer over dit pakket »

Help de Wereld pakket

Help de Wereld pakket

Van dit pakket wordt je niet alleen blij als ontvanger. De fotografen van Fairmail ontvangen bv. 50% van de winst van hun foto’s. Lees onder het genot van heerlijke wijn en koekjes het inspirerende boek over het oplossen van de wereldproblemen.

Prijs: € 37,50 (excl. BTW) Lees meer over dit pakket »

Koele Aarde pakket

Koele Aarde pakket

Zeven verrassende geschenken, die je helpen wat beter voor onze aarde te zorgen. Ervaar de schoonheid van de wereld onder water met de film Oceans en ontdek hoe eenvoudig je stroom en water kunt besparen met een Ecobutton, Douchetimer of Standby Killer.

Prijs: € 49,00 (excl. BTW) Lees meer over dit pakket »

Duurzame Verwen pakket

Duurzame Verwen pakket

Dit pakket bevat negen prachtige geschenken, waarmee je al je zintuigen kunt verwennen. De shampoo bar van Lush moet je ervaren! Droom weg met (h)eerlijke chocolade en thee bij het kijken naar de betoverende film Oceans. Wat kan eerlijk toch heerlijk zijn.

Prijs: € 67,50 (excl. BTW) Lees meer over dit pakket »

Eerlijke Koffie en Thee pakket

Eerlijke Koffie en Thee pakket

Koffie en thee kunnen zoveel lekkerder en eerlijker bewijzen Redbeans en Palais des Thés. Met de Coffeeduck kan je losse koffie gebruiken in je Senseo apparaat. Bijzondere koekjes, chocola en het prachtige magazine Green2 maken het pakket compleet.

Prijs: € 32,50 (excl. BTW) Lees meer over dit pakket »

Betere Wereldpakket

Betere Wereldpakket

Een zeer gevarieerd pakketmet een ideale mix van onder andere twee energiebesparende en vijf Fair Food geschenken. Geniet  van de heerlijke verzorgingsproducten van Lush en spaar honderden kilowatts stroom door de vernuftige Standby Killer.

Prijs: € 79,00 (excl. BTW) Lees meer over dit pakket »