De standby killer wordt geleverd in een bijpassend doosje van 100% biologisch afbreekbaar materiaal (gemodificeerd maïszetmeel).
In welke kerstpakketten zit dit product?
Koele Aarde pakket »
Betere Wereldpakket »

Het verhaal van Standby Killer

Veel mensen kennen het probleem. Je wilt zuinig omgaan met energie en je vindt het leuk om elektronische gadgets in huis te hebben. Nu blijken de meeste van deze elektronische gadgets een sluipverbruik te hebben in de standby stand. Een doorn in het oog bij een energiezuinige levensstijl. Gelukkig is hiervoor een eenvoudige oplossing: een zogenaamde standby killer.

Master-slave

Reduceer je stand-by stroomverbruik met de standby killer. Dankzij het master-slave principe zet je bij het uitschakelen van het hoofdapparaat automatisch alle daarop aangesloten apparaten ook uit. Schakel je bijvoorbeeld de TV uit, of de PC, dan wordt de stroomverbinding met de aangesloten video, DVD, surround-systemen, halogeenverlichting, satellietontvanger of game consoles ook uitgeschakeld. En dat scheelt op jaarbasis al snel € 30,- aan energiekosten. Goed voor het milieu én goed voor je portemonnee.

Veiligheid

Een standby killer is heel veilig. De ingebouwde zekering beschermt elektrische apparatuur tegen hoge voltages als gevolg van netoverspanning of blikseminslag. Netoverspanning en blikseminslag kunnen leiden tot ernstige schade en zelfs tot brand. Met de standby killer ben je hier volledig tegen beschermd.