De eenvoudig te monteren Waterbespaarder wordt gemaakt van non-toxic en recyclebaar kunststof. Hij weegt zo’n 0,65 gram en heeft een diameter van 20 mm. De waterdoorstroming is 6,7 tot 7 liter per minuut, onafhankelijk van waterdruk en zonder comfortverlies.
In welke kerstpakketten zit dit product?
Koele Aarde pakket »

Het verhaal van Waterbespaarder Kraan

Verlaag de stroomsnelheid van het water naar 7 liter per minuut en zie hoeveel je bespaart. Als je een kraan 3 minuten laat lopen verdwijnt er 45 liter water in het riool. Met de Waterbespaarder bespaar je enorm op het waterverbruik. Besparen is echt niet ingewikkeld!

Besparing in al zijn eenvoud

De waterbespaarder is de meest goedkope en eenvoudige manier om veel water te besparen. Hij is in een handomdraai geplaatst en daarna verbruik je tot 50% minder water, zonder dat je hoeft in te leveren op comfort.

Makkelijk en snel

De waterbespaarder is een plastic dopje van nog geen halve gram. Hij is zo gemaakt dat het watervolume met de helft wordt gereduceerd, zonder dat je last krijgt van drukvermindering. De waterbespaarder past op praktisch alle standaardkranen, dus is voor iedereen geschikt.

Fair ´n Square gelooft in duurzaam en eerlijk. Daarom ook past de waterbespaarder zo goed in ons arrangement. We hebben nog even opgezocht wat je bespaart: per jaar zo’n 6 m3 water en zo’n 16 m3 gas!