Geef een beest Cadeau

Geef een beest Cadeau

Op zoek naar een cadeau voor iemand die al alles al heeft? Met een geschenk van Oxfam Novib maak je iemand blij met iets dat hij of zij eigenlijk niet krijgt. Want het echte cadeau gaat naar iemand anders die het veel harder nodig heeft. Op deze ludieke manier help je mee met de armoedebestrijding wereldwijd.

Oxfam Novib helpt

Een eerlijk inkomen. Genoeg voedsel. Schoon drinkwater. Een goede opleiding. Vrijheid van meningsuiting. In tal van landen moeten mensen vechten voor deze rechten. Oxfam Novib vecht met ze mee. Deze NGO steunt ruim 850 lokale initiatieven en organisaties, in 63 landen over de hele wereld.
De cadeaus van Oxfam Novib zijn slechts voorbeelden van wat mensen in de wereld hard nodig hebben.

Ezel of geit?

Met de ezel steun je mensen die met een microkrediet zelfstandig in hun onderhoud kunnen voorzien. Met de aanschaf van een geit, een koe of kippen kan je bijdrage ook besteed worden aan andere activiteiten, afhankelijk van de lokale omstandigheden. De partnerorganisaties van Oxfam Novib bepalen zelf hoe ze het meest effectief tegen armoede kunnen strijden. Want armoede kan en moet overwonnen worden.

Ieder cadeau helpt

Afhankelijk van de behoefte en mogelijkheden van het gezin kunnen ook koeien of alleen het materiaal voor een hok worden gegeven. Daarnaast worden, met de waarde van een geit, ook de cursussen en vaccinaties betaald die de mensen nodig hebben om het (klein)vee te verzorgen.
Dus waar je cadeau ook aan bijdraagt, het is altijd voor een betere wereld!

Het is dan ook niet voor niets dat dit mooie product is opgenomen in het assortiment van Fair ’n Square, want wij ondersteunen dit gedachtegoed van harte.