Handgemaakt OXO spel

Handgemaakt OXO spel

Dit geschenk bieden wij aan in samenweking met Tuyu. Zij leveren een uniek aanbod van bijzondere, op maat gemaakte en kwalitatief hoogstaande geschenken. Deze worden stuk voor stuk met de hand gemaakt door Fair Trade producenten in Azië, Afrika en Latijns-Amerika die minder goed toegang hebben tot de westerse markt. Hun vakmanschap, jouw duurzame boodschap en de ideeën van Tuyu komen samen in dit unieke geschenk.

Goede handelsrelatie

Tuyu gelooft in een handelsrelatie waarbij het belang van de afnemer en de producent in evenwicht is. Dat houdt in dat de lokale ondernemer zijn productie afstemt op de wensen van de markt, menswaardige arbeidsomstandigheden creëert en continuïteit van zijn organisatie realiseert door omzetgroei te verwezenlijken in een concurrerende afzetmarkt.Hierbij houdt Tuyu rekening met de consequenties van haar activiteiten voor het milieu. Ze vervoeren hun producten CO2 neutraal en werken in Nederland samen met mensen met een handicap.

Fair Trade

Tuyu is overtuigd van de positieve stimulans die Fair Trade heeft voor de producent en zijn omgeving. Ze onderschrijven de internationale Fair Trade normen, zoals opgesteld door The International Fair Trade Association (IFAT). De producten van Tuyu worden gemaakt door organisaties die lid zijn van IFAT of leverancier zijn van internationale Fair Trade organisaties, binnen of buiten Europa. Fair Trade betekent een handelspartnerschap dat gebaseerd is op dialoog en transparantie en gericht is op gelijkheid in internationale handel.

Design

De producten van Tuyu zijn eigentijds, marktgericht, onderscheidend en vernieuwend. Kortom: bijzonder! De producten worden gemaakt door mensen in ontwikkelingslanden als Afrika, Azië en Latijns-Amerika. De producenten zijn stuk voor stuk vakmensen waarmee persoonlijk contact is en met wie Tuyu kennis uitwisselt. Het duurzame karakter van Tuyu blijkt uit de focus op handgemaakte producten van natuurlijke materialen. Goede sociale omstandigheden worden gestimuleerd en ze dragen bij aan de werkgelegenheid. Daarbij heeft Tuyu een commerciële aanpak: ze gelooft in ondernemerschap en klantgericht denken.

De geschenken

Elk geschenk vertelt zijn eigen verhaal: over traditie, herkomst en materiaalkeuze. Dit vergroot de intentie waarmee je dit geschenk geeft: het stimuleren van kleinschalige productie in ontwikkelingslanden.

Prijs: € 19,00 (excl. BTW) contactofferte